Pevná linka:+86 0769-88117095   E-mail:Kontaktujte ihned

Dongguan Victory Rubber Products Co., Ltd

Výrobní proces kaučuku

První.Klepání pryže:

        Latex je uložen v mlékárných kanálech v hlenu kůry a kůra je otevřena.Mléko-like latex bude plynule proudit ven tlakem turgor z mléčného potrubí sám a tenké buňky kolem něj.Klepání pryže je obvykle kolem 4 v dopoledních hodinách.V této době je teplota poměrně nízká, voda v gumovém stromu je plná, a turgor účinek buněk je největší v jednom dni, a výtok z pryže je relativně hladký, takže výstup z pryžového klepání v ranních hodinách je vysoký.


Dva.Sběr lepidla:

        Odlišné roční období, různé odrůdy, délka vyprázdnění lepidla je velmi odlišná, když většina gumových stromů se rozbila dro& 35;112;s, lepidlo může být odebráno, a sběr lepidla musí být dokončen před východem slunce.Linka lepidla zůstala na stromě po sběru čerstvého latexu v misce a zbylého gelu v kelímku s lepidlem.Obvykle se může vyrábět do ne. 10, ne. 20 standardní kaučuk, tenké hnědé krepové fólie, smíšené krepové fólie a olejem rozšířený kaučuk.


Tři.Čištění latexu:

        Čištění latexu je odstranění nečistot v latexu filtrací, odstředivou separací a přirozenou sedimentací.Nečistoty v kaučuku sníží výkonnost gumových výrobků.Pro standardní gumu je hlavním indikátorem obsah nečistot, např. není odolný proti natržení, oděru, vysoké teplotě, odlehčení pneumatik atd.Proto je čištění latexu klíčovým opatřením k zajištění zlepšení kvality kaučuku.


Čtyřko.koagulace latexu:

          Čištěný latex se zavede do koagulační nádrže a koaguluje se kyselinou.Tento proces koagulace s přidanou kyselinou je v současnosti široce používán a je jedním z důležitých vazeb ovlivňujících kvalitu přírodního kaučuku.Metoda koagulace, koncentrace koagulace a doba koagulace latexu ovlivní míru zadržování plastu kaučuku.Plasticita kaučuku má velký význam pro proces výroby kaučukových výrobků.


Pětka.Hubení a krepování:

      koagulovaný latex je mechanicky válcován a dehydratován, aby se stal tenčí, jednotné tlusté koagulum.To zvyšuje plochu plochy??film a zkrátí dobu sušení.Zároveň je zvýšena pevnost pryžového materiálu a účelem získání předběžného tvaru je prospěšné zajistit kvalitu dalšího zpracování pryžového materiálu a zlepšit efektivitu výroby.


Šestka.Granulace:

      Gumový materiál je peletizován pilou na kladivo a výsledné částice mají nepravidelné tvary, póry a hrubé povrchy, což zlepšuje sušení a balení gumového materiálu v následném procesu.Díky granulaci se výrazně zlepšují fyzické vlastnosti a velkoobjemová hustota pryžové sloučeniny.Šetřete přepravní, skladovací a obalové prostory a zlepšíte komoditní hodnotu a tržní konkurenceschopnost zpracovaného kaučuku.



Sedmička.Sušení:

      Dejte mokré granulované lepidlo do sušícího vozu, aby se usušilo.Stupeň sušení granulovaného kaučuku během zpracování ovlivní těkavý obsah standardního kaučuku.Když je těkavý obsah v kaučuku nižší, čím obtížnější je pěstovat plíseň během skladování, tím silnější je použitelnost při výrobě, tím nižší je riziko spálení během zpracování výrobku, tím lepší změkčovadlo efekt, a tím jednodušší je vyrábět vysoce kvalitní gumové výrobky.


Osmička.Vážení lepidla:

      Je-li teplota granulovaného lepidla stále velmi vysoká, je nutné počkat, až se teplo rozpustí na stanovenou teplotu při vyprázdnění lepidla, aby bylo možné zvážit a zabalit včas.Tímto způsobem guma není snadné absorbovat vlhkost a vrátit vlhkost a způsobit růst plísní, což je příznivé pro dlouhodobé skladování a zlepšuje výkonnost kaučuku.V současné době je čistá hmotnost domácího plného latexu 33.3kg nebo 40kg.


Devět.Balíček pro tisk:

      Vložte předepsanou hmotnost granulového lepidla do obalového stroje tak, aby byl tlak stlačen, granulované lepidlo se změní z uvolněného stavu na kompaktní gumu s určitou specifikací a čtvercovým tvarem.Silný guma lze přepravovat, naskládat a lépe skladovat.


Desítka.Balení:

      Plastový vak je dvakrát zabalen v polyethylenovém sáčku a polypropylenovém sáčku, který pomáhá udržovat gumu čistou a suchou, zabraňuje kontaminaci cizími nečistotami během přepravy a skladování, a zabraňuje tomu, aby se guma lepila na sebe a kontaminovala prach při skládání.


11.Top do knihovny:

        Skladování plastových sáčků by mělo být složeno v kategoriích a úrovních.Výška stohování je 4-6 vrstva a délka zásobníku není omezena.Vyžaduje se dobře větrané, suché, čisté, a netěsí, aby se zabránilo plesnivé a zhoršení gumy.Ohňostroje by měly být v gumovém skladu přísně zakázány a hořlavé materiály by neměly být v blízkosti skladovány.


Předchozí: Proč jsou gumy, které často po...

další: Z jakého materiálu je vyrobena ...